Black & Decker schuurmachineEen Black & Decker schuurmachine is te herkennen aan zijn oranje met zwarte uitstraling. Daarnaast is het merk Black & Decker erg populair bij doe-het-zelvers. De Black & Decker schuurmachines zijn niet van een super kwaliteit, maar ook zeker niet prijzig. De prijs- kwaliteitsverhouding is dan ook prima.

Wanneer je een Black & Decker schuurmachine hebt gekocht krijg je standaard 1 jaar garantie. Door middel van deze garantie kan kosteloos defecte onderdelen laten vervangen of zelfs de complete schuurmachine inruilen als dit nodig is (let op de voorwaarden). Daarnaast moet je natuurlijk wel over een aankoopbewijs en machine beschikken, welke van een CE markering is voorzien. Schuurmachine laten repareren? Dat kan eenvoudig bij één van de Black & Decker servicepunten. De adressen van deze servicepunten vind je op de website van Black & Decker.

Vergelijk de beste Black & Decker schuurmachines!
Bekijk in winkel

Inhoudsopgave

Black & Decker schuurmachine kopen

Een Black & Decker schuurmachine kopen is niet altijd even makkelijk, want in welke gevallen is het merk Black & Decker geschikt? Wanneer je op zoek bent naar professioneel gereedschap voor de wat grotere schuurklussen, dan is het niet verstandig om te kiezen voor Black & Decker. Heb je een klein budget en ga je de schuurmachine niet zo vaak gebruiken? Dan is een Black & Decker schuurmachine wel geschikt. Daarnaast kennen de Black & Decker schuurmachines een prijscategorie van 25 tot 240 euro.

Assortiment Black & Decker

Het schuurmachine assortiment van Black & Decker bestaat met name uit delta- en vlakschuurmachines. Daarnaast heeft Black & Decker ook nog een aantal multischuurmachines. Qua design kan er nog wel het één en ander verbeterd worden. Zeker als je deze schuurmachines vergelijkt met die van het merk Makita. Daarnaast is de Mouse schuurmachine van Black & Decker wel een leuk hebbedingetje. Dit is namelijk een deltaschuurmachine welke erg compact is, waardoor je deze eenvoudig kunt gebruiken. Hieronder nog de verschillende soorten schuurmachines van het merk Black & Decker.

  • Deltaschuurmachine
  • Vlakschuurmachine
  • Stripschuurmachine
  • Multischuurmachine
  • Bandschuurmachine
  • Excenterschuurmachine

Op zoek naar een deltaschuurmachine? Dan is de KA1000 misschien iets voor jou. Bekijk onderstaand filmpje en kom alles te weten over deze schuurmachine.

Accessoires

Black & Decker onderdelenWanneer je een Black & Decker schuurmachine koopt wordt er meestal ook schuurpapier meegeleverd. Daarnaast staat het bedrijf ook bekend om hun opbergkoffers. In zo’n koffer kun je namelijk eenvoudig en snel jouw Black & Decker schuurmachine opbergen. Hiermee voorkom je ook dat je schuurmachine onnodig wordt beschadigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *