Skil schuurmachineEen Skil schuurmachine is te herkennen aan zijn zwart met rode uitstraling. Daarnaast worden de Skil schuurmachines aangeboden voor een betaalbare prijs. Ook krijg je bij de aankoop van een Skil schuurmachine een garantietermijn van twee jaar. Je moet dan natuurlijk wel over een aankoopbewijs beschikken om de garantie te kunnen activeren.

Skil kent ook een onderdelen- en reparatieservice. Dit is met name erg handig voor wanneer je een beschadigd of versleten onderdeel wilt vervangen. Hiermee voorkom je namelijk dat je over een tijdje waarschijnlijk een nieuwe schuurmachine moet kopen. Meer weten over deze service? Bezoek dan eens de Skil website voor de adressen van de servicepunten als zowel de handleidingen voor elke schuurmachine.

Vergelijk de beste Skil schuurmachines!
Bekijk in winkel

Skil schuurmachine kopen

Wil je een Skil schuurmachine kopen, maar weet je nog niet precies welke? Dan is het misschien handig om te weten in welke prijscategorie deze schuurmachines vallen. In dit geval vari√ęren de prijzen namelijk tussen de 25 en 105 euro. Waar je voor 25 euro al een Skil deltaschuurmachine kunt kopen. Bij prijzen rond de 100 euro kun¬†je denken aan een vlak- of excenterschuurmachine. Daarnaast zijn de wat goedkopere¬†schuurbandapparaten¬†van Skil erg populair.

Welke soorten zijn er?

Skil kent niet heel veel soorten schuurmachines, waardoor de keuze redelijk beperkt is. Daarnaast zijn de bandschuurmachines van dit merk het meest populair met daaropvolgend de vlakschuurmachines.¬†Ook levert Skil¬†een schaafmachine, welke een soortgelijk resultaat kan cre√ęren als een schuurmachine.¬†Alleen kun je met behulp van deze schaafmachine veel materiaal binnen een korte tijd verwijderen.¬†Hieronder worden nog even de verschillende soorten Skil schuurmachines kort beschreven.

  • Vlakschuurmachine
  • Bandschuurmachine
  • Excenterschuurmachine
  • Deltaschuurmachine
  • Multischuurmachine
  • Gipsschuurmachine

Op zoek naar een schuurmachine met maar liefst zes functies? Bekijk dan eens onderstaand filmpje over de Skil 7226 multischuurmachine. Handig voor wanneer je veel verschillende oppervlakken wilt schuren, maar geen budget hebt voor meerdere schuurmachines.

Accessoires

Skil schuurmachine onderdelenWanneer je een schuurmachine koopt van het merk Skil krijg je in de meeste gevallen ook een aantal accessoires meegeleverd. Dit kan schuurpapier zijn, maar ook gewoon een afzuigbakje. Bij de multischuurmachines van Skil wordt vaak een grote hoeveelheid schuurpapier meegeleverd. Daarnaast is het ook mogelijk om universeel schuurpapier te gebruiken, welke geschikt is voor verschillende merken schuurmachines. Let hierbij wel op de afmetingen, want wanneer je verkeerd schuurpapier gebruikt kan de schuurzool namelijk beschadigen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *