Makita schuurmachine met opbergkoffer

Krachtige vlakschuurmachine van het merk Makita met een handige opbergkoffer.

Een Makita schuurmachine kopen? De Makita schuurmachines zijn erg bekend op de Nederlandse markt. Het bedrijf is vanuit Japan (1915) zich langzaam gaan vestigen in 17 Europese landen, waaronder Nederland. De kracht van Makita ligt in de productie van elektrisch gereedschap. Zo worden er alleen al in Nederland 400 verschillende soorten elektrisch gereedschap aangeboden van dit merk. Waar de Makita schuurmachine er natuurlijk Ă©Ă©n van is. Daarnaast geeft Makita ook een goede garantie over haar producten. Echter moet je hiervoor wel je aankoop binnen 5 weken registreren.

Makita schuurmachine kapot? Dan kan je gewoon gebruik maken van de garantie, zodat je schuurmachine vaak al binnen een week is gerepareerd. Mocht je erg afhankelijk zijn van je schuurmachine dan kan je gewoon een uitleenmachine krijgen. Hierdoor kun je gewoon tijdens de reparatieperiode blijven schuren. Weet je nog niet of een Makita schuurmachine iets voor jou is? Bekijk dan eens onderstaande top 4 met de beste Makita schuurmachines. Ook lees je alles over het assortiment van dit merk. Denk hierbij aan accessoires, onderdelen en aanbiedingen.

Meteen een schuurmachine van Makita aanschaffen? Bekijk deze dan bij de voordeligste aanbieder. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de Makita bandschuurmachines.

Vergelijk de beste Makita schuurmachines!
Bekijk in winkel

Inhoudsopgave

Wil je een Makita schuurmachine kopen?

Een Makita schuurmachine kopen? Dan moet je natuurlijk wel het één en ander weten. Wist je bijvoorbeeld al dat wanneer je een Makita excentrische schuurmachine kopen wilt deze beschikt over hoogwaardige kwaliteit? Ook kent het assortiment twee krachtige bandschuurmachines, namelijk de 9911K en 9403. Echter ontbreekt de bekende deltaschuurmachine wel in hun assortiment. Daarnaast zijn de prijzen, ten opzichte van andere merken, wel wat aan de hoge kant (70 tot 400 euro). Hiervoor krijg je natuurlijk wel een professionele machine.

Weten welke Makita schuurmachines erg populair zijn bij consumenten? Bekijk dan eens onderstaande top 4 of ga op zoek naar aanbiedingen. De beste Makita schuurmachine kopen doe je eenvoudig op Schuurmachineskopen.nl.

Welke schuurapparaten verkoopt Makita?

Het aanbod, wat betreft schuurmachines, is van dit merk in vergelijking tot andere merken kleiner. Dit wil niet zeggen dat er bijna geen keuze is. Integendeel! Het merk richt zich namelijk op de professionele klusser en verkoopt daarom ook de wat bekendere schuurmachines. Neem bijvoorbeeld de vlak- en excenterschuurmachines. Ook ontbreken de bandschuurmachines niet. Er zijn nog wat exotische schuurmachines verkrijgbaar bij Makita, maar die zijn niet echt ideaal voor doe-het-zelvers. Hieronder nog een opsomming van de te verkrijgen Makita schuurmachines.

  • Vlakschuurmachine
  • Excentrische schuurmachine
  • Bandschuurmachine
  • Stripschuurmachine
  • Borstelschuurmachine
Een bekende vlakschuurmachine uit het assortiment van Makita is de BO4565K. Heeft zowel de eigenschappen van een vlak- als deltaschuurmachine. Meer weten over deze machine? Bekijk dan onderstaand filmpje.

Belangrijkste Makita accessoires

Hieronder worden kort de belangrijkste schuurmachine accessoires van het merk Makita beschreven. Zo krijg je een beter beeld van wat er allemaal mogelijk is, als je een machine van dit merk zou aanschaffen.

18 V accu’s

Sommige excenter schuurmachines zijn uitgerust met 18 V Lithium-ion accu’s (5,0 Ah accu). Dit betekent dat je tijdens het schuren de nodige vrijheid hebt. Tevens worden er over het algemeen twee accu’s meegeleverd en een snellader. Zo kun je de ene accu alweer opladen, terwijl je de andere gebruikt voor het schuren.

Afzuiging

In dit geval heb je de keuze tussen accessoires voor directe stofafzuiging en indirecte stofafzuiging. Bij directe afzuiging wordt bedoeld dat de schuurmachine beschikt over een adapter, waarop een stofzak –of box kan worden aangesloten. Bij indirecte afzuiging wordt een externe stofzuiger gebruikt, welke door middel van een speciale adapter wordt aangesloten op de machine. Tijdens het schuren wordt dan het schuursel meteen afgevoerd naar de stofzuiger.

Kunststof opbergkoffer

Het merk staat bekend om haar opbergkoffers voor gereedschap. In dit geval een kunststof opbergkoffer, welke onder andere geschikt is voor de volgende machines: BO4565K, BO4555K en BO4556K.

Schuurzolen

De schuurzolen voor de Makita schuurmachines kun je eenvoudig online aanschaffen. Er zijn diverse varianten, welke van elkaar verschillen op basis van formaat en pasvorm. Daarnaast beschikken de meeste schuurzolen over een klittenbandbevestiging, waardoor je deze eenvoudig kunt bevestigen en vervangen.

Makita schuurmachine onderdelen bestellen

Onderdelen voor Makita schuurmachines

Onderdelen overzicht

Het merk staat bekend om de kwaliteit die ze leveren, toch kan het gebeuren dat een onderdeel kapot gaat of slijt. In dit geval is het vaak een te grote investering om een nieuwe machine aan te schaffen. Een voordelige oplossing is om het beschadigde onderdeel te vervangen. Met behulp van een handig overzicht op de website van Makita, kun je eenvoudig jouw schuurmachine selecteren en vervolgens het onderdeel. Het artikelnummer gevonden? Dan is het verstandig om op basis van dit nummer contact te zoeken met een Makita dealer. Het is namelijk nog niet mogelijk om online onderdelen te bestellen voor een schuurmachine.

Aanbiedingen

Makita heeft diverse aanbiedingen. Denk hierbij aan een gratis accessoirepakket of accu, wanneer je een Makita schuurmachine koopt. Wil je meteen een goede aanbieding scoren? Ga dan meteen naar de voordeligste aanbieder.

Bekijk hier de beste aanbiedingen!
Bekijk nu

Wil je meer weten over de Makita schuurmachines? Dan is het verstandig om hieronder een reactie achter te laten, wij van Schuurmachineskopen.nl helpen je graag verder.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *