Makita schuurmachineDe Makita schuurmachines zijn erg bekend op de Nederlandse markt. Het bedrijf is vanuit Japan (1915) zich langzaam gaan vestigen in 17 Europese landen, waaronder Nederland. De kracht van Makita ligt in de productie van elektrisch gereedschap. Zo worden er alleen al in Nederland 400 verschillende soorten elektrisch gereedschap aangeboden van het merk Makita. Waar de Makita schuurmachine er natuurlijk één van is. Daarnaast geeft Makita ook een goede garantie over haar producten. Echter moet je hiervoor wel je aankoop binnen 5 weken registreren.

Makita schuurmachine kapot? Dan kan je gewoon gebruik maken van de garantie, zodat je schuurmachine vaak al binnen een week is gerepareerd. Mocht je erg afhankelijk zijn van je schuurmachine dan kan je gewoon een uitleenmachine krijgen. Hierdoor kun je gewoon tijdens de reparatieperiode blijven schuren. Weet je nog niet of een Makita schuurmachine iets voor jou is? Bekijk dan eens onderstaande top 3 met de beste Makita schuurmachines. Ook lees je alles over het assortiment van Makita. Denk hierbij aan accessoires, onderdelen en aanbiedingen.

Makita schuurmachines vergelijken?
Meer informatie

Makita schuurmachine kopen

Een Makita schuurmachine kopen? Dan moet je natuurlijk wel het één en ander weten. Wist je bijvoorbeeld al dat wanneer je een Makita excentrische schuurmachine kopen wilt deze beschikt over hoogwaardige kwaliteit? Ook kent het assortiment twee krachtige bandschuurmachines, namelijk de 9911K en 9403. Echter ontbreekt de bekende deltaschuurmachine wel in hun assortiment. Daarnaast zijn de prijzen, ten opzichte van andere merken, wel wat aan de hoge kant (70 tot 400 euro). Hiervoor krijg je natuurlijk wel een professionele machine.

Weten welke Makita schuurmachines erg populair zijn bij consumenten? Bekijk dan eens onderstaande top 3 of ga op zoek naar aanbiedingen.

Makita BO4555K Makita BO4555K

Al vanaf: € 82,-

Makita BO4555K is een handpalmschuurmachine met een vermogen van 200 Watt en kent een klein schuuroppervlak. Hierdoor geschikt voor onder andere hoeken.

Meer informatie

Makita 9403Makita 9403

Al vanaf: € 329,-

De Makita 9403 is een 1200 Watt bandschuurmachine met een gewicht van 5,7 kg. Daardoor is die geschikt voor de wat grotere schuurklussen.

Meer informatie

Makita BO4565K Makita BO4565K

Al vanaf: € 87,-

De Makita BO4565K hoort vanwege zijn compacte bouw tot de handpalmschuurmachines. Hierdoor worden de voordelen van zowel een delta- als vlakschuurmachine benut.

Meer informatie

Aanbod Makita schuurmachines

Het aanbod, wat betreft schuurmachines, is van Makita in vergelijking tot andere merken kleiner. Dit wil niet zeggen dat er bijna geen keuze is. Integendeel! Het merk richt zich namelijk op de professionele klusser en verkoopt daarom ook de wat bekendere schuurmachines. Neem bijvoorbeeld de vlak- en excenterschuurmachines. Ook ontbreken de bandschuurmachines niet. Er zijn nog wat exotische schuurmachines verkrijgbaar bij Makita, maar die zijn niet echt ideaal voor doe-het-zelvers. Hieronder nog een opsomming van de te verkrijgen Makita schuurmachines.

  • Vlakschuurmachine
  • Excentrische schuurmachine
  • Bandschuurmachine
  • Stripschuurmachine
  • Borstelschuurmachine
Een bekende vlakschuurmachine uit het assortiment van Makita is de BO4565K. Heeft zowel de eigenschappen van een vlak- als deltaschuurmachine. Meer weten over deze machine? Bekijk dan onderstaand filmpje.

Onderdelen Makita

Makita schuurmachine onderdelenMakita staat bekend om de kwaliteit die ze leveren, toch kan het gebeuren dat een onderdeel kapot gaat of slijt. In dit geval is het vaak een te grote investering om een nieuwe machine aan te schaffen. Een voordelige oplossing is om het beschadigde onderdeel te vervangen. Met behulp van een handig overzicht op de website van Makita, kun je eenvoudig jouw schuurmachine selecteren en vervolgens het onderdeel. Het artikelnummer gevonden? Dan is het verstandig om op basis van dit nummer contact te zoeken met een Makita dealer. Het is namelijk nog niet mogelijk om online onderdelen te bestellen voor een schuurmachine.

Makita schuurmachine
1 (20%) 1 vote

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *