Festool schuurmachine met stofafzuigingFestool schuurmachine kopen? Dan ben je hier aan het juiste adres, want wij zullen je het een en ander duidelijk maken over de Festool schuurmachines. Zo kom je te weten uit welke soorten schuurmachines het Festool assortiment bestaat, de kwaliteit die ze leveren en wanneer je het beste een Festool schuurmachine kunt kopen. Allereerst is het merk Festool goed te herkennen aan de kleuren: groen, grijs en blauw. Daarnaast oogt het design modern en professioneel. Festool legt de nadruk op de vormgeving, omdat ze willen overkomen als een professioneel merk voor elektrisch gereedschap. Dat is hun aardig gelukt als je ziet wat voor kwalitatieve schuurmachines ze op de markt hebben gebracht.

Wil je een schuurmachine van Festool bestellen? Dan is het altijd verstandig om eerst diverse machines met elkaar te vergelijken. Bekijk hier de beste Festool schuurmachines en vergelijk online.

Vergelijk de beste Festool schuurmachines!
Bekijk in winkel

Festool schuurmachine kopen?

Misschien denk je dat wij iedereen een Festool schuurmachine willen verkopen, omdat deze van een hoogwaardige kwaliteit is. Eigenlijk is dit niet helemaal waar, omdat wij juist willen dat je wat hebt aan de geleverde kwaliteit. Eerlijk gezegd raden we je geen Festool schuurmachine aan als je een beginnende of amateur klusser bent. Dit heeft niks te maken met de kwaliteit, want deze is uitstekend. Nee, het is de prijs waarvoor deze schuurmachines worden aangeboden.

Festool schuurmachines beschikken namelijk over een unieke techniek die met name geschikt is voor professionele klussers. Denk hierbij aan klusbedrijven en zzp’ers. Wil je toch een Festool schuurmachine kopen? Dan kun je denken aan bedragen van 200 tot wel 700 euro. De top 3 schuurmachines die wij aanbevelen van het merk Festool zijn:

Soorten Festool schuurmachines

Festool heeft net als alle andere merken meerdere schuurmachine varianten. Ook wel de schuurmachine soorten genoemd. Zo beschikt het merk over schuurmachines voor een grove, fijne en middelmatige afname. Denk hierbij aan de: band-, excenter-, langnek- en deltaschuurmachines. Voor elke schuurklus heeft Festool daarom wel een geschikte schuurmachine.

Zo bestaat het assortiment uit wel twintig verschillende machines. Daarnaast kan het vermogen verschillen van 200 tot wel 1500 Watt. In dit geval vallen de deltaschuurmachines in de lage vermogensklasse en bandschuurmachines in de hoge. Ook levert Festool optionele accessoires, maar daar lees je onderaan deze pagina meer over.

Met de schuurapparaten van Festool kun je zowel vlak- en excentrisch schuren. Meer weten? Bekijk dan het volgende filmpje.

Accessoires

Accessoires Festool schuurmachinesMet alleen een Festool schuurmachine ben je er nog niet. Festool heeft juist voor de specifieke en moeilijke situaties nog een aantal handige hulpmiddelen. Hierbij kun je denken aan een stofzuigadapter, stofzak of profielzolen. Vooral de profielzolen zijn een leuk hebbedingetje. Deze profielzolen hebben namelijk de vorm van een bepaald object en zijn geschikt voor de profielschuurmachine. Bijvoorbeeld een puntvormige schuurzool of juist een schuurzool met een ronding of brugvorm. Handig om ook ronde palen te kunnen schuren met een Festool schuurmachine.

Wil je een Festool schuurmachine kopen, maar heb je nog vragen? Dan is het verstandig om hieronder een reactie te plaatsen. Wij van Schuurmachineskopen.nl helpen je graag verder.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *