Hitachi schuurmachineDe Hitachi schuurmachine staat bekend om zijn groen en zwarte camouflagekleur. Daarnaast staat het merk Hitachi met name bekend om haar kwalitatief goede gereedschappen. Ook krijg je bij de aankoop van een Hitachi schuurmachine vaak 3 jaar garantie, maar dan moet je wel een account aanmaken. Naast schuurmachines levert het bedrijf ook losse onderdelen. Hierdoor is het vervangen van beschadigde en/of versleten onderdelen gewoon mogelijk.

De gebruiksaanwijzing van je schuurmachine kwijtgeraakt? Geen probleem! Via de Hitachi website kun je eenvoudig en snel de juiste gebruiksaanwijzing downloaden.

Vergelijk de beste Hitachi schuurmachines!
Bekijk in winkel

Hitachi schuurmachine kopen

Wil je graag een Hitachi schuurmachine kopen, maar weet je nog niet precies welke machine? Dan vind je op deze pagina alle nodige informatie. Zo is het misschien handig om te weten in welke prijsklasse de Hitachi schuurmachines vallen. In dit geval is de prijsklasse 80 a 240 euro. Bij een bedrag van 80 euro kun je denken aan een Hitachi vlakschuurmachine. De excentrische schuurmachines van het merk kosten al gauw 100 euro en de bandschuurmachines zelfs 200 euro.

Hieronder hebben we een top 3 samengesteld met de beste Hitachi schuurmachines. Daarnaast is deze top 3 gebaseerd op bestverkocht, prijs en kwaliteit.

Hitachi assortiment

Het schuurmachine assortiment van Hitachi is redelijk beperkt. Toch hebben ze voor elke klusser wel een passende schuurmachine. Zo heeft Hitachi van de vlak- en excenterschuurmachines maar vier exemplaren op de markt gebracht. Daarnaast kent het assortiment ook geen stripschuurapparaten en een wat betere ontwikkelde deltaschuurmachine. In de toekomst zal het assortiment hoogstwaarschijnlijk worden uitgebreid. De soorten die het bedrijf momenteel verkoopt zijn:

  • Bandschuurmachine
  • Excentrische schuurmachine
  • Vlakschuurmachine
  • Deltaschuurmachine

De Hitachi SV13YA is een excentrische schuurmachine welke al verkrijgbaar is voor ongeveer 100 euro. In onderstaand filmpje kun je precies zien hoe deze schuurmachine eruit ziet.

Hitachi accessoires

Hitachi accessoiresHitachi heeft momenteel niet veel schuurmachine accessoires. Daarnaast levert het bedrijf wel schuurpapier voor de handpalm- en excenterschuurmachines. Deze worden verpakt per 10 stuks en zijn al verkrijgbaar voor een bedrag van ongeveer 5 euro. Dit schuurpapier vind je online, maar ook vaak gewoon in een bouwmarkt (bv. Formido). Als je schuurpapier van een ander merk wil gaan gebruiken, dan moet je rekening houden met de afmetingen. Verkeerde afmetingen kunnen de schuurzool van een Hitachi schuurmachine namelijk beschadigen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *