DeWalt schuurmachineEen DeWalt schuurmachine staat voor kwaliteit, waardoor de prijzen ook vaak hoger zijn in vergelijking tot andere schuurmachines. Daarnaast heeft de service van DeWalt een aantal bijzonderheden. Zo worden bijvoorbeeld materiaal- en/of fabricagefouten binnen 12 maanden na aankoop kosteloos vergoed. Daarnaast geeft DeWalt in sommige gevallen ook een garantie van 3 jaar bij het registreren van jouw schuurmachine. Deze garantie wordt ook wel de ‘DeWalt Europese 3 jaar machinegarantie’ genoemd.

Het bedrijf heeft verscheidende DeWalt servicepunten waar je bijvoorbeeld kapot of beschadigd gereedschap heen kunt brengen. Ook geeft DeWalt de mogelijkheid om reserveonderdelen te kopen. Dit kan erg handig zijn voor wanneer je een beschadigd onderdeel van jouw DeWalt schuurmachine wilt vervangen. Meer weten over de soorten schuurmachines van DeWalt en welke het meest populair zijn? Scroll dan snel naar beneden.

DeWalt schuurmachines vergelijken?
Meer informatie

DeWalt schuurmachine kopen

Er zijn maar een beperkt aantal DeWalt schuurmachines te koop. Hierdoor heb je minder keuze, maar is het wel eenvoudiger om een goede keuze te kunnen maken. Daarnaast is het belangrijk om te weten dat de schuurmachines van DeWalt in een prijscategorie vallen van 100 tot 350 euro. Zoals eerder gezegd is het assortiment vrij beperkt, maar dit betekent niet dat de gereedschappen van een lagere kwaliteit zijn. Integendeel! Denk maar eens aan de vlak- en excenterschuurmachines, welke hieronder in een top 3 worden getoond.

DeWalt DWP352VSDeWalt DWP352VS

Al vanaf: € 269,-

DeWalt DWP352VS is een 1010 Watt bandschuurmachine met een gewicht van 5,5 kg. Daarnaast heeft deze schuurmachine een lengte van 280 mm, waardoor geschikt voor de wat grotere schuuroppervlakken.

Meer informatie

DeWalt DWE6423-QSDeWalt DWE6423-QS

Al vanaf: € 105,-

DeWalt DWE6423-QS is een 280 Watt excentrische schuurmachine geschikt voor het schuren van oppervlakken die rond of gebogen zijn. Denk hierbij aan de onderkant van een boot.

Meer informatie

DeWalt DWE6411-QSDeWalt DWE6411-QS

Al vanaf: € 104,-

DeWalt DWE6411-QS is een handpalmschuurmachine met een gewicht van 1,28 kg. Geschikt voor het mooi glad schuren van oppervlakken die over gebogen of ronde oppervlakken beschikken.

Meer informatie

Soorten DeWalt schuurmachines

Er zijn maar een beperkt aantal DeWalt schuurmachines verkrijgbaar. Het bedrijf levert namelijk alleen vlak-, excenter- en de beste bandschuurmachines. Daarnaast verwacht men wel dat het assortiment van DeWalt in de toekomst zal worden uitgebreid. Echter zijn de bandschuurmachines van dit merk wel erg krachtig. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de DW433-QS en DW432-QS variant. In onderstaande opsomming kun je precies zien over welke soorten schuurmachines het merk beschikt.

  • Bandschuurmachine
  • Vlakschuurmachine
  • Excentrische schuurmachine
  • Handpalmschuurmachine

Weten wat de populaire D26441 handpalmschuurmachine van DeWalt voor jouw kan betekenen? Bekijk dan eens onderstaand filmpje voor meer informatie.

DeWalt accessoires

DeWalt schuurmachine accessoiresDeWalt is een schuurmachine merk met nauwelijks tot geen eigen accessoires. Daarnaast worden er vaak wel een aantal accessoires al standaard meegeleverd met de schuurmachine. Het schuurpapier daarentegen zal je waarschijnlijk ergens anders moeten kopen. Vaak zijn er wel accessoires verkrijgbaar die universeel zijn en daarom toepasbaar voor de DeWalt schuurmachines. Wanneer je deze accessoires gaat kopen is het belangrijk om rekening te houden met de afmetingen en bevestiging ervan. Dit kan namelijk een klittenband- of klembevestiging zijn.

DeWalt schuurmachine
1 (20%) 1 vote

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *