Metabo schuurmachineEen Metabo schuurmachine staat voor kwaliteit, maar waarom is dit eigenlijk zo? Ten eerste blijkt dit uit de recensies van Metabo gebruikers. Hieruit kun je namelijk opmaken dat de Metabo schuurmachines erg geliefd zijn. Daarnaast is de service ook van uitstekende kwaliteit, want je wordt als hulpbehoevende klusser vaak al snel geholpen.

Is jouw Metabo schuurmachine beschadigd of versleten? Geen enkel probleem! Deze kun je namelijk gewoon afgeven bij één van de Metabo dealers, waarna deze in het Metabo Service Center in Duitsland zal worden gerepareerd. Het is wel zo dat deze reparaties alleen worden vergoed als de machine nog over garantie beschikt. Daarnaast kun je er wel van uitgaan dat een gerepareerde schuurmachine ongeveer 6 maanden garantie krijgt na reparatie.

Metabo wil zich graag onderscheiden van andere merken en daarom krijg je op een schuurmachine een 3 jaar XXL garantie. Deze krijg je al wanneer je jouw aankoop binnen vier weken registreert op hun website. Daarnaast krijg je van Metabo de garantie dat je tot acht jaar na aankoop nog onderdelen voor jouw schuurmachine kunt bestellen. Dit zegt toch wel iets over de kwaliteit, want wie geeft er nou 3 jaar garantie zonder te weten of je product echt betrouwbaar is?

Metabo schuurmachines vergelijken?
Meer informatie

Metabo schuurmachine kopen

Wanneer je een Metabo schuurmachine gaat kopen is het belangrijk om wat basisinformatie te weten. Wist je bijvoorbeeld al dat de schuurmachines van Metabo in een prijscategorie vallen van 70 tot 600 euro? Waar je voor 60 euro al een Metabo deltaschuurmachine kopen kunt en bij een bedrag van 600 euro spreek je al snel over een Metabo accu buizenslijpmachine. Toch zal je hieronder meer informatie krijgen over de consumenten schuurmachines van dit merk. Zo kun je bijvoorbeeld al voor 150 euro een krachtige Metabo schuurmachine kopen.

In onderstaande top 3 zijn de Metabo schuurmachines opgenomen, welke het beste zijn beoordeeld door andere gebruikers.

Assortiment Metabo

Het assortiment van Metabo is veelzijdig, maar toch richt het bedrijf zich op de doe-het-zelvers. Denk hierbij maar eens aan de Metabo excenter- en de beste vlakschuurapparaten. Daarnaast zijn de deltaschuurmachines van Metabo ook erg populair. Momenteel is er weinig keuze qua bandschuurmachines, maar waarschijnlijk zal dit in de toekomst veranderen. Hieronder nog de verschillende soorten schuurmachines van Metabo:

  • Vlakschuurmachine
  • Deltaschuurmachine
  • Excentrische schuurmachine
  • Bandschuurmachine
  • Stripschuurmachine
  • Buizenslijpmachine
  • Langnek schuurmachine

De meest bekende schuurmachine van Metabo is de FMS 200 Intec. Een erg populaire deltaschuurmachine uit het Metabo assortiment met goede beoordelingen van haar gebruikers. Meer weten over deze fantastische schuurmachine? Bekijk dan eens onderstaand filmpje.

Accessoires Metabo

Metabo accessoiresMetabo produceert ook de nodige accessoires voor het elektrisch gereedschap. Zo zijn er Metabo schuurzolen, stofzakken, afzuigadapters en stofzakhouders verkrijgbaar. De prijzen van deze optionele accessoires zijn vaak wel prijzig. Echter kun je vaak wel gebruik maken van goedkoop schuurpapier. Hierbij is het wel belangrijk om te kijken naar de kwaliteit en/of deze goed aansluit op jouw schuurmachine. Verkeerd gekozen schuurpapier kan namelijk leiden tot beschadigingen aan de schuurzool, waardoor het schuuroppervlak kan gaan slijten.

Metabo schuurmachine
1 (20%) 2 votes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *