Einhell schuurmachineEen Einhell schuurmachine herken je aan zijn rood met zwarte uitstraling. Daarnaast is de kwaliteit van de Einhell schuurmachines prima, maar de hanteerbaarheid wat minder. Met name hierdoor wordt het afgeraden om een Einhell schuurmachine te gebruiken voor professionele schuurklussen. Mocht je een beginnende klusser of doe-het-zelver zijn, dan is een Einhell schuurmachine meestal wel de geschikte machine.

Over de garantie is weinig bekend, omdat de website van Einhell nog niet volledig is. Mocht je hier toch vragen over hebben dan kun je altijd contact opnemen met het bedrijf via het service center. Hier kun je namelijk vragen stellen over het bestellen van onderdelen, de techniek, reparaties en het opvragen van gebruiksaanwijzingen.

Einhell schuurmachines vergelijken?
Meer informatie

Einhell schuurmachine kopen

Een Einhell schuurmachine kopen? Dan is het misschien handig om te weten dat de Einhell schuurmachines in een prijscategorie vallen van 20 tot 140 euro. Bij een prijs van 20 euro kun je bijvoorbeeld denken aan een Einhell deltaschuurmachine.

Daarentegen kosten de stationaire schuurmachines meestal al meer dan 110 euro. Weet je nog niet precies voor welke Einhell schuurmachine je het beste kunt kiezen? Dan is het verstandig om gebruik te maken van onze top 3 met de best beoordeelde schuurmachines van Einhell.

EINHELL TE-BS 8540Einhell TE-BS 8540

Al vanaf: € 86,-

De Einhell RT-BS 75 is te herkennen aan zijn mooie rode kleur. Daarnaast heeft deze schuurmachine een vermogen van 850 Watt.

Meer informatie

Einhell RT-OS 13 Einhell RT-OS 13

Al vanaf: € 30,-

De Einhell RT-OS 13 is een 180 Watt deltaschuurmachine die wel 24000 schuurbewegingen per minuut kan maken.

Meer informatie

Einhell TH-OS 1016

Einhell TH-OS 1016

Al vanaf: € 33,-

Een 100 Watt deltaschuurmachine genaamd de Einhell TH-OS 1016. Ideaal voor het schuren van hoeken en randen.

Meer informatie

Assortiment

Het schuurmachine assortiment van Einhell is niet heel erg uitgebreid. Daarnaast valt het wel op dat de meeste schuurmachines, deltaschuurmachines zijn. Ook is Einhell één van de weinige merken met langnek- en stationaire schuurmachines. Momenteel is hun meest bekende schuurmachine de bandschuurmachine. Benieuwd naar alle soorten schuurmachines? Bekijk dan eens onderstaande opsomming.

  • Deltaschuurmachine
  • Bandschuurmachine
  • Wandschuurmachine
  • Stationaire schuurmachine
  • Excentrische schuurmachine
  • Vlakschuurmachine

Op zoek naar een accu deltaschuurmachine? Bekijk dan eens onderstaand filmpje over de Einhell 18v Li-ion multischuurmachine (TE-OS 18).


Accessoires

Einhell schuurmachine onderdelenEinhell levert naast schuurmachines ook nog de benodigde accessoires. Hierbij kun je denken aan schuurpapier voor de excenter-, delta- en vlakschuurmachine. Mochten deze accessoires te prijzig zijn, dan kun je ook gebruik maken van bijvoorbeeld universeel schuurpapier. Dit schuurpapier is namelijk een stuk goedkoper. Echter moeten dan wel de afmetingen precies overeenkomen om de schuurzool niet te beschadigen.

Beoordeling Einhell schuurmachines

Gekeken naar reviews van andere gebruikers, worden de Einhell schuurmachines over het algemeen goed beoordeeld. Zo scoren de machines goed op prijs- kwaliteitsverhouding, het gewicht en de hanteerbaarheid. Het gaat immers over relatief voordelige en compacte machines voor doe-het-zelvers. Echter is de kwaliteit wel lager, waardoor een Einhell schuurmachine sneller slijt. Maar hier betaal je dan ook na. Daarnaast is het schuurpapier voor deze schuurapparaten bijna overal verkrijgbaar, wat een groot pluspunt is.

Ben je zelf op zoek naar een Einhell schuurmachine of heb je vragen? Stel ze gerust in een reactie hieronder!

Einhell schuurmachine
3 (60%) 2 votes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *