Makita BO4565K

Makita BO4565KDe Makita BO4565K is een professionele schuurmachine die behoort tot de handpalmschuurmachines. Wat opvalt bij deze schuurmachine is dat die door zijn compacte vorm ideaal is voor diverse werkzaamheden. Zo kun je eenvoudig hoeken en randen schuren. Hoeken kleiner dan 90 graden schuren? Geen probleem! De Makita BO4565K is in combinatie met een driehoekvormig opzetstuk te gebruiken, welke aan de voorkant wordt bevestigd.

Dat is nog niet eens het mooiste, want de BO4565K is ook nog eens niet prijzig in de aanschaf! Voor een bedrag van ongeveer 90 euro kun je deze vlakschuurmachine al bestellen. Dit lijkt veel, maar voor een schuurmachine van Makita valt dit reuze mee. Direct de voordeligste Makita BO4565K bestellen? Ga dan meteen door naar de bestelpagina:

Voordeligste Makita BO4565K bestellen?
Meer informatie

Inhoudsopgave

Mogelijkheden Makita BO4565K

Het is duidelijk dat de Makita BO4565K goed is, maar wat heeft deze schuurmachine jou te bieden? Nou allereerst mag je voor een prijs van ongeveer 90 euro wel wat verwachten. Denk bijvoorbeeld aan het aantal schuurbewegingen (toerental) of het vermogen van de elektromotor. Dit laten wij voor jou terugkomen in onderstaande beschrijving. Laten we beginnen met de wat algemenere informatie.

Garantie

Opbergkoffer BO4565KDe Makita BO4565K behoort tot de profielschuurmachines van Makita. Het voordeel van deze schuurmachine is dat die beschikt over een garantietermijn van 3 jaar. Dit wordt ook wel het garantietype ‘carry-in-garantie’ genoemd. Let altijd wel goed op wat precies onder deze garantie valt. Dit kan variĂ«ren van het aantal onderdelen tot de gehele machine.

Ook komt het voor dat beschadigingen, door eigen fout, niet worden vergoed. Denk bijvoorbeeld aan beschadigingen aan de schuurzool of het schuurpapier. Wil je beschadigingen aan de machine voorkomen? Dan is het verstandig om deze altijd na gebruik op te bergen in de meegeleverde koffer.

Stroomvoorziening

De BO4565K heeft een vermogen van 200 Watt en wordt aangesloten op een normaal stopcontact (230V). Dit vermogen is voor een vlakschuurmachine (oftewel palmschuurmachine) meer dan voldoende. De schuurzool is niet al te groot en vergt daarom ook niet al teveel vermogen. Daarnaast heeft deze machine een snoerlengte van 2 meter. Meer dan voldoende om een redelijke afstand te behalen. Toch een tekort aan snoerlengte? Een verlengsnoer kan dan uitkomst bieden!

Schuurmogelijkheden

De Makita BO4565K beschikt niet alleen over een vierkante, maar ook driehoekvormige schuurzool. De vierkante schuurzool is de basis en kan worden uitgebreid met een driehoekvormige schuurzool. Beide werken met een klittenbandbevestiging om het schuurpapier vast te zetten. Andere voordelen zijn het aantal schuurbewegingen die op kunnen lopen tot 28000 trilbewegingen per minuut. Het vrijgekomen schuursel wordt netjes opgevangen in de hiervoor gemonteerde stofbox. Het aansluiten van een stofzak of alleszuiger is ook mogelijk.

Meer weten over de BO4565K? Bekijk dan het 1,5 minuut durende filmpje.


Recensies

Recensies BO4565KEen Makita BO4565K koop je natuurlijk niet meteen. Je gaat natuurlijk eerst het een en ander onderzoeken. Het makkelijkste is natuurlijk de eigenschappen van verschillende schuurmachines met elkaar vergelijken. Toch is dit niet altijd voldoende, want weet je wel zeker dat de eigenschappen waar zijn? In de praktijk kunnen de goede eigenschappen wel heel anders uitvallen dan je had verwacht. Daarom hebben wij voor jou een aantal recensies van gebruikers verzameld. Deze zijn weergegeven in onderstaand overzicht, bestaande uit voor- en nadelen.

Voordelen

 • Aan/uit knop is vast te zetten
 • Dubbelzijdig schuurvlak
 • Ergonomische handgreep
 • Goede prijs- kwaliteitsverhouding
 • Handig voor detailwerk
 • Hoeken en randen schuren
 • Lange levensduur
 • Met Ă©Ă©n hand te bedienen
 • Opbergkoffer wordt meegeleverd
 • Schuurstof wordt goed opgevangen in stofbox of -zak
 • Vlakke delen schuren
 • Weinig trillingen

Nadelen

 • Maakt veel lawaai
 • Weinig schuurvellen meegeleverd
 • Snoer mag langer

Makita BO4565K kopen?

De BO4565K van Makita kopen? Dan is het verstandig om met het een en ander rekening te houden. Wat wordt er bijvoorbeeld allemaal meegeleverd met deze machine? Per aanbieder is dit namelijk verschillend, maar doorgaans het volgende: stofbox (soms met papieren stofzak), opbergkoffer en handleiding. In sommige gevallen worden er ook een aantal schuurvellen meegeleverd.

Wil je optionele accessoires aanschaffen, zoals een adapter voor stofafzuiging of schuurvellen, dan is dat mogelijk. Houd hierbij wel rekening met de afmetingen van de schuurzolen. Deze zijn van de vlakke schuurzool 114 x 102 mm en van de driehoekvormige schuurzool 96 x 96 x 96 mm. Kies ook een geschikte korrelgrote, bijvoorbeeld K80 voor de grove schuurwerkzaamheden en K120 voor de wat fijnere. Daarnaast heb je de adapter nodig voor het aansluiten van een externe stofzuiger.

De prijs van de BO4565K, zoals al eerder genoemd, varieert tussen de 80 en 90 euro. Wil je deze machine halen, maar is je budget niet toereikend? Dan is het verstandig om de aanbiedingen in de gaten te houden. Zowel online als bij de wat bekendere bouwmarkten.

Rate this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *