Einhell TH-OS 1016

Einhell TH-OS 1016De Einhell TH-OS 1016 is één van de beste delta schuurmachines voor de snelle en eenvoudige klussen in en rondom het huis. Tevens is het ook nog eens een schuurmachine die voor minder dan 30 euro te koop is. Klein en compact, waardoor deze machine geschikt is voor zowel de mannelijke als vrouwelijke klussers. Hierdoor wordt deze schuurmachine ook grotendeels ingezet bij de hobbyprojecten. Het is immers een eenvoudige machine, welke voor diverse schuurwerkzaamheden gebruikt kan worden.

Het wordt misschien al wel duidelijk dat deze 100 Watt TH-OS 1016 schuurmachine van Einhell niet geschikt is voor grote en langdurige werkzaamheden. Daarnaast beschikt dit schuurapparaat over een klittenbandbevestiging voor het schuurpapier, waardoor je het papier nog eenvoudiger kunt vervangen. Ook wordt boven het hoofd werken een stuk aangenamer dankzij het gewicht van 0,95 kg. Wil je nog meer weten over deze voordelige, maar toch effectieve delta schuurmachine? Bekijk dan de rest van deze review of ga direct door naar de bestelpagina:

TH-OS 1016 bestellen?
Meer informatie

Inhoudsopgave

Einhell TH-OS 1016

Klittenbandbevestiging Einhell TH-OS 1016Zoals misschien al wel duidelijk werd heeft de Einhell TH-OS 1016 geen grote verassingen in petto, als het gaat om eigenschappen. Zo is het bijvoorbeeld interessant om te weten dat het oppervlak van de schuurzool 150 x 100 mm bedraagt. Daarnaast kun je het schuurpapier eenvoudig vervangen met behulp van de klittenbandbevestiging, welke onder schuurschool is geplaatst (zie afbeelding).

Ook kun je een behoorlijke schuursnelheid behalen met de TH-OS 1016 van Einhell. Namelijk 24.000 schuurbewegingen per minuut. Dit betekent dat de schuurzool van de machine 24.000 keer per minuut van voor naar achteren beweegt. Indrukwekkend? Dat is nog niet alles hoor, want deze Einhell schuurmachine beschikt ook over een stofafzuiging. Helemaal stofvrij werken is natuurlijk bijna onmogelijk, maar je zult merken dat het wel een behoorlijk effect kan hebben. Kortom de Einhell TH-OS 1016 is een schuurmachine bedoeld voor het schuren van trappen, kozijnen, hoeken en randen.

Gebruikersgemak

Einhell TH-OS 1016 gebruikersgemakNu klinken al die eigenschappen in combinatie met een lage prijs je vast als muziek in de oren, maar houd je wel rekening met het gebruikersgemak? Precies! Dat wordt een stuk lastiger, want je hebt nog nooit met de Einhell TH-OS gewerkt. Gelukkig hebben wij voor jou een aantal recensies van gebruikers verzameld en opgenomen in deze review. Zoals wat er precies wordt meegeleverd met dit stuk gereedschap. Dit is namelijk niet veel meer dan een handleiding, stofzak en één vel schuurpapier. Handig toch om te weten wat je precies voor je geld krijgt? Hieronder vind je ook nog een opsomming van de voor- en nadelen van deze delta schuurmachine.

Voordelen

  • Stofvrij werken
  • Externe stofafzuiging is mogelijk
  • Ergonomische handgrepen
  • Lichtgewicht
  • Voordelig
  • Klittenbandbevestiging
  • Weinig lawaai

Nadelen

  • E√©n schuurvel (120 K) meegeleverd
  • Niet draadloos
Rate this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *