Metabo FMS 200 Intec

Metabo FMS 200 IntecDe Metabo FMS 200 Intec delta schuurmachine staat bekend om zijn kwaliteit en wordt ook nog eens goed verkocht. Dus mocht je op zoek zijn naar een machine met een goede prijs- kwaliteitsverhouding? Dan is de FMS 200 Intec echt iets voor jou. Dit delta schuurapparaat voldoet niet alleen aan je verwachtingen, maar zal deze ook nog eens overtreffen. Tevens is het een machine welke zowel geschikt is voor de doe-het-zelver als professional.

Maar waarom wordt deze deltaschuurmachine eigenlijk zo vaak verkocht? Nou, er worden meer dan 70 recensies gegeven over dit product en daarbij raden 86% van de gebruikers dit product aan. Daarnaast maken deze recensies niet alleen duidelijk dat deze machine een goede prijs- kwaliteitsverhouding heeft, maar dat de Metabo FMS 200 Intec ook goed werkt tijdens het schuren. Benieuwd naar de specificaties, recensies en prijzen van de Metabo FMS 200 Intec? Scroll dan snel naar beneden en kom meer te weten over deze krachtige schuurmachine van Metabo.

Metabo FMS 200 Intec bestellen?
Meer informatie

Inhoudsopgave

Eigenschappen Metabo FMS 200 Intec

In de inleiding ben je onder andere te weten gekomen waarom de Metabo 200 Intec zo speciaal is. Nu zal je meer te weten komen over de machine zelf, want goede eigenschappen zeggen meer dan je denkt. Zo is het belangrijk om te weten dat de FMS 200 Intec een deltaschuurmachine is. Delta betekent driehoek, wat natuurlijk iets zegt over de vorm van de schuurzool. Een driehoekvormige schuurzool is namelijk een ideaal hulpmiddel voor wanneer je hoeken of randen wilt schuren. Meer weten? Bekijk dan het één minuut durende filmpje.

Vermogen

Het vermogen van de Metabo FMS 200 Intec maakt duidelijk hoe krachtig deze schuurmachine is. Daarnaast ook wel te omschrijven als de weerstand die de machine kan verduren en hoe groot het oppervlak is wat in een bepaalde tijd kan worden geschuurd. In de meeste gevallen hebben deltaschuurmachines een vermogen tussen de 100 a 200 Watt. De FMS 200 Intec van Metabo heeft in dit geval een vermogen van 200 Watt en is daarom een zeer krachtige deltaschuurmachine. Dit betekent ook dat deze schuurmachine ontzettend veel schuurbewegingen per minuut kan maken. Dit zijn er namelijk maar liefs 26000.

Softgrip

FMS 200 Intec met softgrip handvatDeze schuurmachine is uitgerust met een softgrip handvat. Daarnaast is het design eenvoudig en zo ontworpen dat het wel tegen een stootje kan. Ook bestaat de FMS 200 Intec alleen uit onderdelen welke echt noodzakelijk zijn, waardoor je dus niet teveel betaald. Om de machine aan te doen zit er aan de voorkant van het handvat een aan en uit knop. Hiervoor zit weer plastic welke de knop beschermt tegen vuil.

Stofbak

Bij een deltaschuurmachine mag een stofbak (of zak) natuurlijk niet ontbreken. Zo is het ook bij de Metabo FMS 200 Intec. Je kunt namelijk voor een schuurmachine kiezen met of zonder stofbak. Daarnaast is het los kopen van een stofbak ook gewoon mogelijk. Ook kan er gekozen worden voor een externe stofzuiger, maar hiervoor is wel weer een hulpstuk benodigd. Houd er ook rekening mee dat 100% stofvrij werken bijna onmogelijk is, maar dit geldt voor alle schuurmachines.

Gebruikers geven aan dat het stoffilter nogal los zit, waardoor deze zomaar kan losraken. Dit zal niet altijd het geval zijn, maar het kan wel handig zijn om dit met tape of tie-wrap op te lossen (wees creatief).

Accessoires

Wanneer je de FMS 200 Intec aanschaft wordt het volgende meegeleverd: stofopvangcassette, vouwfilter (voor in de cassette), kunststof opbergkoffer en een handleiding. Dit betekent dat er geen schuurpapier of een aansluitstuk voor externe stofafzuiging wordt meegeleverd. In dit geval gaat het om een machine met een delta schuurzool, waarvoor apart FMS schuurpapier benodigd is. Gelukkig is dit papier als zowel het aansluitstuk gewoon online verkrijgbaar. Let op! Kies wel de juiste korrelgrote.

Recensies

Tijd om eens wat recensies onder elkaar te zetten. We hebben de recensies eens bekeken en de belangrijkste opgenomen in een overzicht. Zo kun je als gebruiker de nodige tijd besparen en snel op basis van deze review een bewuste keuze maken. Zo vallen er een aantal dingen op die door meerdere gebruikers worden gemeld bij de FMS 200 Intec van Metabo. In deze review is dit omschreven in de volgende voor- en nadelen:

Voordelen

 • Goede prijs- kwaliteitsverhouding
 • Hoog vermogen
 • Maakt weinig geluid
 • Geen storende trillingen
 • Genoeg snoerlengte
 • Laag gewicht
 • Inclusief opbergkoffer
 • Duurzaam in gebruik
 • Lange levensduur

Nadelen

 • Stoffilter valt er soms af
 • Geen extra‚Äôs (o.a. schuurpapier en aansluitstuk)
 • Externe stofzuiger alleen met aansluitstuk te gebruiken
 • Voorste gedeelte van de schuurzool slijt snel

Metabo FMS 200 Intec kopen?

De FMS 200 Intec kopen? Dan kun je ervoor kiezen om deze gelijk te bestellen. Echter is het verstandig om tijdens de aankoop nog eens te vergelijken. Er zijn namelijk meerdere aanbieders die de Metabo FMS 200 Intec verkopen. Om ervoor te zorgen dat je niet teveel betaald geven we je alvast een prijsindicatie. Deze prijsindicatie maakt namelijk meteen duidelijk welke prijs redelijk is. In dit geval heb je een goede aankoop gedaan als je een aanbieder vindt met een prijs van 70 a 80 euro.

Wil je echt voordelig uit zijn, dan is het verstandig om de aanbiedingen in de gaten te houden. Zowel online als in bouwmarkten, waar deze machine ook verkrijgbaar is, worden diverse acties gegeven. Dit kan een korting zijn op de aanschafprijs, een geld terug actie of een leuke accessoire set.

3.5/5 - (13 stemmen)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *