Privacy beleid voor www.schuurmachineskopen.nl

De Privacy wetgeving die je hieronder zult lezen is opgesteld volgens de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) die op 25 mei 2018 van kracht is gegaan. Voor jou als bezoeker kun je op deze pagina alles vinden over de persoonsgegevens die wij van jou verzamelen en waarom. Deze gegevens worden mede door cookies vastgelegd. Er kunnen meerdere soorten cookies worden onderscheiden, zie het kopje ‘cookies’ voor meer informatie.

Cookies

Een cookie is een klein bestandje die bij het bezoeken van een pagina wordt opgeslagen op jouw harde schijf van de computer. Een drietal belangrijke vragen over cookies worden op de pagina van de consumentenbond verder toegelicht:

Daarnaast kunnen er twee verschillende cookies worden onderscheiden, dit zijn cookies van de website zelf (first part cookies) en van derden (third party cookies).

First party cookies

De first party cookies van de website zelf kunnen weer worden onderverdeeld in drie types:

  • Functionele cookies: worden gebruikt om je website goed te laten functioneren en worden standaard geplaatst met of zonder toestemming van de bezoeker.
  • Analytische cookies: verzamelen statistieken over de bezoekers die de website bezoeken.
  • Marketing cookies: verzamelen persoons gerelateerde informatie over bezoekers gedrag, bijvoorbeeld producten, diensten of artikelen.

Third party cookies

Wanneer een website third party cookies heeft wordt hiermee bedoeld dat deze cookies gebruikt van derde partijen vandaar de Engelse benaming ‘third party’. Een tweetal veelvoorkomende third party cookies op websites zijn:

  • Advertenties: het verzamelen van jouw surfgedrag (geen persoonsgegevens) om advertenties persoonlijker te maken voor jou als bezoeker.
  • Social media: bij het delen via social media buttons maken bedrijven zoals facebook, twitter of google + gebruik van cookies.

Gegevens verzameling

Er worden via onderstaande drie manieren gegevens verzameld van onze bezoekers. In sommige gevallen gaat het hier over persoonsgegevens. Deze gegevens worden alleen verzameld wanneer een bezoeker hier zelf een handeling voor verricht, bijvoorbeeld bij het plaatsen van een reactie of het delen van een bericht.

Google analytics

Wij maken gebruik van Google analytics (analytische cookies) om de gebruikersstromen die via de website Schuurmachineskopen.nl te analyseren. Wij hebben voor de nieuwe AVG wetgeving de regels gehanteerd uit de ‘handleiding privacyvriendelijk instellen van Google Analytics’. Hierop staat precies wat wij als Schuurmachineskopen.nl hebben afgeschermd, zodat er geen persoonlijke gegevens van jou met derde partijen zoals Google worden gedeeld. Dit betekent dat de gegevens die wij tot onze beschikking hebben niet terug te leiden zijn tot één individuele bezoeker.

Reacties

Wanneer je een reactie plaatst op Schuurmachineskopen.nl (of ons via het contactformulier benadert) zijn jouw naam, email-adres, IP-adres en inhoud van jouw reactie bij ons bekend. De naam en het email-adres zijn nodig om een persoonlijk antwoord te geven op je vraag. Het IP-adres daarentegen wordt gebruikt om spamreacties te filteren of te blokkeren. De opgegeven naam bij de reactie blijft zichtbaar voor iedereen die de website bezoekt, totdat de beheerder van de website of eigenaar van de reactie deze verwijderd. Deze gegevens worden niet gedeeld met derde partijen en het emailadres is niet openbaar zichtbaar.

Mocht je jouw persoonsgegevens willen inzien van deze website dan kan contact opgenomen worden via info@schuurmachineskopen.nl. Wij proberen binnen één maand (bij uitzondering uitstel tot 3 maand) de gevraagde persoonsgegevens over te dragen. Hiervoor moeten wij vaak wel van te voren enige gegevens van jou verkrijgen om relevante persoonsgegevens te vinden.

Mocht jezelf de gegevens willen verwijderen dan kan dit in veel gevallen door jouw reacties op te zoeken en deze te verwijderen, mocht dit niet lukken? Dan kun je contact opnemen met ons via het contactformulier of info@schuurmachineskopen.nl, zodat wij deze reacties voor jou zullen verwijderen. Bij het verwijderen van jouw reactie verdwijnen direct alle persoonsgegevens die behoorden tot deze reactie.

Social media

De website Schuurmachineskopen.nl maakt gebruik van Social Media buttons bij het aanklikken van deze buttons kan je op een social media kanaal (bijvoorbeeld Facebook, Twitter of Google +) een bericht delen. Bij het aanklikken van deze buttons kan het voorkomen dat je automatisch naar je ingelogde account wordt doorgestuurd (dit is het geval wanneer je nog ingelogd bent op het bijbehorende social media kanaal).

Bescherming

Hieronder worden een aantal acties weergegeven die wij als Schuuurmachineskopen.nl nemen om de persoonsgegevens van onze bezoekers te beveiligen en te waarborgen.

  • HTTPS: Schuurmachineskopen.nl maakt gebruik van HTTPS. Dit betekent dat internetverkeer tussen jou als bezoeker op de website en de servers niet kunnen worden onderschept. Hiermee kan worden gegarandeerd dat de verstuurde persoonsgegevens beveiligt zijn.
  • Toestemming: Bij het plaatsen van een reactie krijgt de bezoeker zelf de kans om aan te vinken of naam, emailadres en website wordt opgeslagen bij het plaatsen van een vervolg reactie. Ook krijgt de bezoeker zelf de mogelijkheid om aan te vinken of hij een e-mail wil verkrijgen bij een reactie op zijn reactie of wanneer er nieuwe berichten aanwezig zijn.

Klacht indienen

Het AP staat voor autoriteitspersoonsgegevens en zij doen er alles aan om te voorkomen dat persoonsgegevens van bezoekers in strijd zijn met de privacywet. Mocht dit voor jou wel het geval zijn dan kun je een klacht indienen via de website autoriteitpersoonsgegevens.nl privacy klacht indienen.

Heeft u vragen of opmerkingen dan kunt u dit melden via het contactformulier.

Privacy policy
5 (100%) 1 vote

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *