3M schuurpapier

3M logoMet wereldwijd bijna 100.000 werknemers, is 3m een wereldspeler op het gebied van verkoop van 3M schuurpapier. Toch zal je bij het horen van de naam misschien denken: ik ken het bedrijf 3m toch van hele andere producten? Dat zou heel goed kunnen kloppen, aangezien 3m niet alleen gespecialiseerd is in schuurpapier. Het is namelijk een heel divers bedrijf met vele soorten producten. Die diversiteit heeft bijgedragen aan de internationale bekendheid. 3m kan ook goed van belang zijn in het dagelijks leven wat betreft veiligheid.

Vergelijk 40 verschillende soorten 3M schuurpapier
Meer informatie

Dit geldt voor zowel het digitale leven, als het echte leven. 3m heeft namelijk verschillende digitale privacy filters voor je in de aanbieding, die voorkomen dat mensen met uw berichten kunnen meelezen. De Document Readers zijn een ander product van 3m, waarmee gecheckt kan worden of paspoorten niet zijn vervalst. Maar ook op het gebied van veilige kleding kun je bij 3m terecht. Zo zijn er dus talloze terreinen waar 3m in is gespecialiseerd.

Niet alleen wat betreft producten met betrekking tot veiligheid is 3m een grote en bekende speler. Ook producten in de elektrotechniek worden door 3m geproduceerd. Een ander voorbeeld waarvan je 3m zou kunnen kennen, is het interieurdesign dat door dit bedrijf wordt gemaakt. Daarnaast maken tandartsen gebruik van producten van 3m, om hun patiƫnten zo goed mogelijk te kunnen verzorgen. Mocht er nog steeds geen belletje bij je rinkelen, dan ken je 3m vast wel van de PostIt Notes memoblaadjes. Deze worden over de hele wereld gebruikt en dit is daarom het meest bekende product van 3m.

3m schuurpapier

3M schuurpapierEen van de allergrootste specialiteiten van 3m is schuurpapier. Ze verkopen schuurpapier in alle soorten en maten, waardoor je als klant altijd een geschikt soort schuurpapier kunt vinden. Van 3M schuurpads tot schuurbanden en schuurschijven, je kunt allerlei schuurbenodigdheden van 3m kopen. Het is namelijk aan te raden om voor de verschillende soorten materialen die je wil schuren, verschillende soorten schuurpapier of 3m schuurpads te gebruiken. Ook wat voor soort oppervlak je wilt gaan schuren is van belang. Er wordt namelijk een ander soort schuurpapier aangeraden voor een ruwe ondergrond dan voor een ondergrond met verf.

Schuurpapier wordt door 3m verkocht in zowel vellen als rollen, natuurlijk afhankelijk van hoeveel schuurpapier je nodig hebt. Schuurpapiervellen zijn er voor verschillende doeleinden. Zo kun je de vellen kopen die geschikt zijn voor ruwe ondergronden. Ook is het mogelijk vellen met schuurpapier te kopen die goed zijn voor het verwijderen van verflagen. Sandblaster is een merk schuurpapier dat 3m verkoopt, dit merk is zeer gespecialiseerd op dit terrein.

3m zelf biedt ook schuurpapiervellen aan. Dit zijn vellen die eigenlijk universeel te gebruiken zijn. Je kunt ze eigenlijk voor elke ondergrond wel gebruiken. Ook voor Wetordy schuurpapiervellen ben je bij 3m aan het juiste adres. Dit bedrijf produceert schuurpapier dat vooral goed werkt op waterproof toepassingen. Waterproof schuurpapier is erg populair bij de klanten van 3m.

Schuurpapierrollen

Voor de mensen of bedrijven die grotere stukken schuurpapier willen bestellen, is het ook aan te raden een kijkje te nemen bij 3m. In verschillende afmetingen verkopen zij namelijk rollen schuurpapier. Deze zijn over het algemeen van het merk Sandblaster. Sandblaster staat bekend als gerenommeerde producent van schuurpapier dat geschikt is voor verschillende materialen.

De rollen schuurpapier zijn ook beschikbaar in verschillende kleuren. Zo kun je bij 3m kiezen voor paars, groen, zwart, of goud. Je kunt de kleur scheurpapier kopen, die je het meeste aanstaat. Ook zijn er verschillende afmetingen verkrijgbaar waarin je de rollen kunt bestellen. Ze zijn onder andere beschikbaar in hele grote rollen van 115 mm x 5,0 m. Deze grote rollen gaan heel lang mee en zijn van zeer hoge kwaliteit. Ook zijn er wat kleinere rollen te verkrijgen, namelijk van 115 mm x 2,5 m.
Door het grote en diverse aanbod van al deze vellen en rollen schuurpapier, kom je wat dat betreft niets tekort bij 3m. 3m werkt en verkoopt namelijk alleen de beste materialen. Ook wat schuurmachines betreft, kun je altijd om advies vragen aan 3m.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *