Schuurcapaciteit Bosch PSM 100 A

Bosch PSM 100 ADe Bosch PSM 100 A is een compacte en lichtgewichte delta schuurmachine. Ideaal wanneer je in of rondom je huis enige schuurklussen moet uitvoeren. Deze delta schuurmachine wordt dankzij zijn makkelijke hanteerbaarheid en lichtgewichte uitvoering vooral aangeraden aan vrouwen. Zo kun je makkelijk en snel met de Bosch PSM 100 A poppenkasten, plinten, hekken en tuinhuisjes schuren. Wil je toch wat meer vermogen? Dan raden wij de Bosch PSM 160 A aan. Deze schuurmachine kan met zijn vermogen van 160 watt net wat meer schuurcapaciteit aan. Het voordeel van de Bosch PSM 100 A is dat die al verkrijgbaar is voor zo’n 50 a 60 euro. Ideaal om toch kwalitatief te werken voor weinig geld! Wil je toch meer weten over de voordeligste en beste aanbieder? Ga dan direct door via onderstaande button.

Voordeligste Bosch PSM 100 A
Meer informatie

Mogelijkheden Bosch PSM 100 A

De Bosch PSM 100 A is een simpele, maar toch degelijke schuurmachine. Wel benadrukt het woord ‘simpel’ al het één en ander. Zo kunnen wij je alvast vertellen dat de machine niet beschikt over vele functionaliteiten. Dit komt omdat de machine zo is ontworpen dat hij voor weinig geld veel kan doen. Namelijk schuren! Hieronder hebben wij het één en ander qua eigenschappen weergegeven over de Bosch PSM 100 A. Dit zijn eigenschappen, zoals schuurcapaciteit, functionaliteiten en vermogen. Om te beginnen met de kracht van de machine.

Kracht machine

De kracht van de machine, oftewel beter gezegd het vermogen is 100 watt. Valt het je op dat in de productnaam ook weer het getal 100 terug komt? Dit komt omdat Bosch bij de meeste producten al het vermogen verwerkt in de productnaam. Je kunt denken: “hey, maar dat vermogen is toch veel te laag!”. Wel te laag voor een bandschuurmachine, maar voor een delta schuurmachine voldoet dit prima. Daarnaast heeft dit lage vermogen nog een voordeel! Een laag vermogen betekent ook een kleinere motor en dus een lichtere machine. De Bosch PSM 100 A weegt daarom maar 0,9 kg. Ideaal om verticale of bovenhandse werkzaamheden te doen.

Schuurcapaciteit

Schuurcapaciteit Bosch PSM 100 ADe machine is niet al te groot wat betekent dat je langer bezig bent dan wanneer je het met een vlak-, excenter- of bandschuurmachine zou doen. Het voordeel van de Bosch PSM 100 A is dat die dankzij zijn delta schuurzool makkelijk bij hoekjes of randen kan komen. Denk bijvoorbeeld aan trappen of kozijnen. Natuurlijk wordt de schuurcapaciteit beïnvloed door meerdere factoren dan alleen de schuurzool. Een andere factor die ook niet mag worden vergeten is het aantal schuurbewegingen per minuut. De Bosch PSM 100 A kan namelijk 26.000 schuurbewegingen maken in een minuut. Dat is sneller dan jij met de hand kan schuren! J

Functionaliteiten

Functionaliteiten Bosch PSM 100 ADaar blijft het niet bij er zijn ook nog een aantal functionaliteiten! Zo heeft de Bosch PSM 100 A een stofbox waar je ook nog een externe stofzuiger op aan kunt sluiten. Een ander voordeel is dat de machine valt onder de handpalmschuurmachines. Wat werken met één hand dus mogelijk maakt! Verder beschikt die over een constante elektronica (helaas geen accu). Ook bestaat de schuurschijf uit twee gedeeltes. Ideaal om het deltaschuurpapier 120 graden te draaien. Kortom een machine die doet wat die moet doen!

Recensies van klussers

Recensies Bosch PSM 100 ANatuurlijk mogen de recensies van klussers ook niet ontbreken, want hoe denken zij over deze machine? Vaak kom je er na je aankoop achter dat er een aantal belangrijke dingen ontbreken. Dit had je vooraf kunnen weten als je de eigenschappen goed had doorgelezen. Toch kun je niet alles van te voren weten. Bijvoorbeeld onderdelen die snel stuk gaan, een slechte stofbak of dat de machine toch minder lekker in de hand ligt als gedacht. Hieronder een voor- en nadelen opsomming die is samengesteld door gebruikers.

Voordelen

  • Lichtgewicht goed hanteerbaar
  • Ligt goed in de hand
  • Weinig geluidsoverlast
  • Koffer meegeleverd
  • Sterk stoffilter
  • Genoeg vermogen
Nadelen

  • Lastig vasthouden met grote handen
  • Klein opvangreservoir
  • Deksel stofopvang moeilijk te verwijderen
  • Geen stofzuigkoppelstuk meegeleverd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *